Helgmek 23-24/1

Blev en helkväll i går och hela dagen i dag i garaget, målet var väl att få väck framvagnen men man ska inte ha bråttom när man mekar Folkvagn :) Fastnade helt enkelt på dem 4 sista bultarna som sitter mot chassiet så får ta tag i det imorgon. Men en del annat hann jag med iaf, även fått fint besök i form av guds avkomma Alexander, trevligt med likasinnande på besök, tycker jag!

Efter bra många om och men, stånk, stön och våld så fick jag bort trumman, andra sidan var lika jävlig men gick till slut.






Av med tanken för att börja plocka av framvagnen


Satte dit listerna för skojs skull, testade att slipa ner dem svarta fläckarna också för att se vad som dolde sig under.




Och innan vi avslutade dagen slipade vi rent i hjulhusen i bak så det blir lugnt i huset eftersom pappa får tillbaka vinkelslipen!




I veckan blir det beställning på plåt, sänkningssats och möjligtvis något mer, den som lever får helt enkelt se! Åker ner till garaget imorgon också med förstärkning för att få väck framvagnen så förmodligen kommer det någon form av uppdatering då också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0