Mycket nöje!

Hipp och hurra, får ändå säga att jag nått ett delmål, bilen rullar för egen maskin, eller ja man får putta lite :) Men jagg tycker det ser jävligt bra ut och är grymt nöjd :D

Står i lutning här därför den ser hög ut i fram, tänkte rulla ut den och ta bilder men visste inte om den skulle ta i kanten i porten så ville inte chansa.







Dagen efter mek..

Sliten grabb pojke åkte ner till garaget idag och skruvade lite, snart så är den nere på alla hjulen. Hoppas på att far kan få lite tid över och svetsa det sista i bak också :)




Flyt!

Blev en stund i garaget ikväll, var tvungen att skruva isär allt igen för jag råkade glömma en grej men nu så är väl den i princip klar i fram, ska kolla om jag får tag i stötdämpare på biltema imorgon och så ska det på nya bromsrör och så nya däck med lägre profil bara så jag kan svänga utan att hjulen tar i lyktpottan.





Jag fick hem lite delar också som behövdes

Montering

Idag målade jag hjulhusen, använde mig av hammarlack. Skruvade dit skärm och lite annat och monterade original ratten också. Kul att det börjar se ut som en bil igen! Lär köpa lite svetsmuttrar till andra sidan så jag kan skruva dit den skärmen också, ska beställas lite ikväll.










Nere på backen

Blev en kväll i garaget, skulle igentligen bara montera trummorna och så men det gick så jävla bra så vafan jag fortsatte bara.






Roliga kvar!

Var till Mekonomen och hämtade monteringssats till bromsarna idag och började skruva ihop, undre bärarmen är avplockad för jag måste få bort hylsan till stötdämparen som sitter fast där så jag kan montera nya sen.

Fan vad grisigt det blir men så ska det va!





Everybody Eats Volkswagon

Hejhopp gummisnopp
Fick hem hjulcylindrarna idag, nice! Även letat fram lite dekaler som ska pryda rutorna, blir nog nice bara klistret klarat sig efter att ha legat vikt men annars löser vi det chefen.







Kände mig lite för slapp för att åka ner till garaget idag efter arbetsdag + träning men imorgon sätter vi igång med montering, ska försöka ragga med mig Jimmy så går det lite snabbare kanske.

RSS 2.0